Volg een kerkdienst online 

Het is mogelijk om de kerkdiensten en vieringen van de Engelmunduskerk ook vanaf een andere locatie mee te beleven. 
  • U kunt een kerkdienst of viering rechtstreeks volgen.
  • Eerdere kerkdiensten volgen met beeld en/of geluid.
  • Ook kunt u bijdragen aan de collectes d.m.v. Online collectes
Rechtstreeks volgen van een kerkdienst

Ga op de pagina naar boven en u vindt de navigatiebalk met o.a. kerkdiensten. Als u daarop klik ziet u een overzicht van de komende kerkdiensten. Bij het rechtsreeks volgen van de kerkdienst klikt u op de bovenste en u vindt de uitgebreide informatie over de kerkdienst.
Als u kiest voor volg de kerkdienst met beeld en geluid komt u bij YouTube en kunt u de verbinding starten. Kiest u voor beluister de kerkdienst komt bij u bij de  Kerkomroep pagina. Enkele minuten voordat de kerkdienst begint verschijnt live. Door hierop te klikken wordt de verbinding gemaakt. 

Eerdere kerkdiensten

Ga op de pagina naar boven en u vindt de navigatiebalk met o.a. kerkdiensten. Als u daarop klik ziet u een overzicht van de eerdere kerkdiensten. Klik op de kerkdienst van uw keuze en u vindt hier de uitgebreide informatie. Als u kiest voor volg de kerkdienst met beeld en geluid komt u bij YouTube en kunt u de verbinding starten. Kiest u voor beluister de kerkdienst komt bij u bij de Kerkomroep pagina. Hier klikt u op luisteren op de overeenkomstige regel en start de weergave van de kerkdienst.

Contactpersoon:
Dirk Tamerius
0255-514262

stuur een mail
de online collectezak
300x65-kerkomroep