Acties Diaconie

De Diaconie wil dienstbaar zijn aan de medemens o.a. door het organiseren van verschillende acties. Wilt u meer weten, neem contact op met de Diaconie.
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

    Eerdere acties van de Diaconie

Opbrengst DE-puntenactie

Wat heeft u een hoeveelheid DE-punten bijeengebracht…geweldig! Na sorteren en tellen kunnen we melden dat de opbrengst 61.585 punten is. Dat levert ongeveer 125 pakken koffie op voor de Voedselbank. Dat is een mooie aanvulling van de kerstpakketten. Hartelijk dank! De diaconie.

Actie ‘lege cartridges en mobieltjes’

Al enige jaren staat achter in de kerk een groene box waar lege cartridges en oude mobieltjes worden verzameld. Inmiddels is de de box vervangen voor een blauwe exemplaar met hetzelfde idee. Deze keer is de opbrengst voor de Clini-Clowns. Doet u weer mee?  

40dagentijd

‘Sobere Soep’ Afgelopen woensdag (aswoensdag) hebben we met zo’n 30 mensen een eenvoudige maaltijd in de vorm van soep en brood genuttigd. Een mooi begin van de 40dagentijd met maaltijd en gebed. 40dagentijd De tijd van 40 dagen voor Pasen is een tijd van delen, bezinning en consuminderen. In Bijbelse woorden een tijd van aalmoezen,…

Actie Schoenmaatje

We hebben voor de derde keer meegedaan met de actie Schoenmaatjes. Net als vorige keren hebben we een versierde schoenendoos gevuld voor kinderen in landen als Ghana, Irak, Kenia en Oeganda. De doos kon gevuld worden met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Van schoenendoos tot onvergetelijk cadeau. Onderwijs is zoveel meer dan leren schrijven en rekenen. Door…