Acties Diaconie

De Diaconie wil dienstbaar zijn aan de medemens o.a. door het organiseren van verschillende acties. Wilt u meer weten, neem contact op met de Diaconie.
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

    Eerdere acties van de Diaconie

Paasgroetenaktie voor gedetineerden

3 april 2022 Paasgroetenaktie voor gedetineerden  De kaarten zijn inmiddels opgestuurd naar de Protestantse Kerk in Utrecht. Daar worden de kaarten gesorteerd en verdeeld over alle gevangenissen in Nederland en het buitenland. Ook in 2022 is het goed de hoopvolle boodschap van Pasen door te geven. Alle inzenders van de Paasgroetenkaarten heel hartelijk dank.  …

Paasgroetenactie 13 en 20 februari

Paasgroetenactie 2022   Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar paasgroetenkaarten aan gevangenen in Nederland en Nederlandse gevangenen in het buitenland. Samen met vrouwelijke gedetineerden in Nieuwersluis maakte justitiepredikant Harma Zuidersma het kunstwerk dat afgebeeld staat op de paaskaarten. “Het beeldt Gods licht uit dat schijnt op de gebrokenheid van het…

Opbrengst DE-puntenactie

Wat heeft u een hoeveelheid DE-punten bijeengebracht…geweldig! Na sorteren en tellen kunnen we melden dat de opbrengst 61.585 punten is. Dat levert ongeveer 125 pakken koffie op voor de Voedselbank. Dat is een mooie aanvulling van de kerstpakketten. Hartelijk dank! De diaconie.

Actie ‘lege cartridges en mobieltjes’

Al enige jaren staat achter in de kerk een groene box waar lege cartridges en oude mobieltjes worden verzameld. Inmiddels is de de box vervangen voor een blauwe exemplaar met hetzelfde idee. Deze keer is de opbrengst voor de Clini-Clowns. Doet u weer mee?