Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vive la Chanson!

24 november om 15:00 tot 17:00

€15,00

Een wervelend Frans Chanson programma waarin alle facetten van het leven en de liefde aan bod komen!  


de IJmuidense zangeres en prijswinnares van de Prix Wallonie-Bruxelles van het Concours de la Chanson Alliance Française 2022 José van Waveren en pianist Sjoerd Brouwer. Zij brengen een programma vol melancholie, hoop en humor. Voor de pauze luistert u naar pareltjes van o.a. Brel, Aznavour en Barbara. Van chansons over de verloren en de overspelige en liefde tot aan de verloren gegane jeugd. U wordt mee op reis genomen via Parijs en Dijon naar het eiland Capri! En af en toe is er een uitstapje naar een Nederlands of een in het Nederlands vertaald chanson.
Na de pauze zingt José eigen werk uit haar laatste programma “AUTOPORTRAIT”, waaronder het prijswinnende lied “Portrait d’un mariage”. 

José van Waveren is een intense vertolkster van het Franse chanson en Sjoerd Brouwer volgt haar op fijnzinnige wijze. Laat u meeslepen door de heerlijke melancholie van het Franse chanson!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vive la Chanson!
15,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Engelmundus en meer
E-mail
evenementen@podiumengelmundus.nl

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment