Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

kamerkoor: Endora

18 november 2018 om 15:00 tot 16:00

Een nieuw programma met als thema ‘Water’

Kamerkoor Endora zingt onder leiding van dirigent Hans Timmer van o.a. twee Nederlandse componisten “de Waterlelie”, een gedicht van Frederik van Eeden op muziek gezet door Herman Startegier en van Jurriaan Andriessen “the three fischers”. Verder staan op het programma stukken van Engelse en Scandinavische componisten zoals Edward Elgar “O Happy eyes”  en Gustav Holst “I sowed the seeds of love” en Jean Sibelius “Drömmerma”. Bekijk het complete middagprogramma.

Kamerkoor Endora bestaat sinds september 2010 en zingt werken zonder instrumentale begeleiding, dus a capella. Het zingen in een kamerkoor vereist meer inzet, nauwkeurigheid, technische muzikaliteit en ervaring dan het zingen in grotere koorformaties. Elke keer probeert het koor vanuit een wisselend perspectief een concertprogramma te maken. De naam “Endora” is het Hebreeuwse woord voor fontein. Een fontein waar het muzikale plezier vanaf spat. Liefde voor muziek en het bereiken van een mooie samenklank staan voor het koor op de eerste plaats.

Het koor komt uit Heemskerk en repeteert op dinsdagavond in het Cultuurhuis aan het Maerten van Heemskerkplein in Heemskerk. De leden komen verspreid uit de directe omgeving van Castricum tot IJmuiden.

Kaarten € 10,00 p.p. inclusief drankje.

bestel hier uw kaarten

 

 

Gegevens

Datum:
18 november 2018
Tijd:
15:00 tot 16:00
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
www.kamerkoorendora.nl

Organisator

Engelmunduskerk Oud Velsen
E-mail:
ds.degroot@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps