Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerexpositie REFLECT

1 juli 2018 om 13:00 tot 26 augustus 2018 om 16:00

Gratis

Zomeropenstelling met expositie: werk van Charles Bruijn

Charles Bruijn (Haarlem, 1969) is vormgever en ruim 25 jaar werkzaam voor zijn eigen reclamebureau Marker. De laatste jaren legt hij zich steeds vaker toe op vrij werk. Zijn collages zijn een zoektocht naar een bewustzijn van tegenstellingen en stellen hem in staat de chaos in beeld weer te geven. Zijn persoonlijke aantekeningen, die hij verwerkt in zijn collages, maken dat hij afstand kan nemen.

Voor deze zomerexpositie heeft hij een keuze uit zijn werk gemaakt. Hij tekent hierbij aan: “om even te bezinnen en tot rust te komen in deze prachtige locatie”

 

Ook dit jaar in de maanden  juli en augustus zal de Engelmunduskerk Oud Velsen weer voor bezichtiging geopend zijn op de zondagmiddagen van 13:00 uur tot 16:00 uur.
De geschiedenis van deze kerk gaat terug tot de achtste eeuw, toen een houten kerkje werd gebouwd bij  de bron van de Velserbeek. Sindsdien is er veel verwoest, maar ook weer opgebouwd, wat heeft geresulteerd in het huidige kerkgebouw.
Tegelijk met de zomeropenstelling is er een zomerexpositie te bekijken met werk van Charles Bruijn. www.charlesbruijn.com

 

Gegevens

Begin:
1 juli 2018 om 13:00
Einde:
26 augustus 2018 om 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
www.charlesbruijn.com

Organisator

MUFUCO

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps