Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Engelmundus en meer presenteert: Verbraak | van Bijnen + Nienke Dingemans: “Hoe een meisje van 14 de blues kreeg!“

19 februari 2023 om 15:00 tot 17:00

€15,00

De twee singer/songwritende multi-instrumentalisten Joost Verbraak (bekend van o.m. Ralph de Jongh en Swamp Dogg) en Jan van Bijnen (bekend van o.m. Freek de Jonge, Rob de Nijs en Jim Keller) produceerden vorig jaar Nienke’s door critici jubelend ontvangen debuut-EP “Devil On My Shoulder”.

Nienke Dingemans, inmiddels 17 jaar, heeft ondanks haar jonge leeftijd een krachtige en doorleefde zangstem met karakter.

Verbraak | van Bijnen werden ooit ‘de kleinste big band van Nederland’ genoemd. Samen zetten ze een compleet bandgeluid neer met o.m. slidegitaar, drums, trompet, sousafoon, banjo en hammondorgel.

Samen met Nienke Dingemans brengen zij een muzikale ode aan hun inspiratiebronnen: De mensen achter de oeroude blues van de katoenvelden van Mississippi, de city blues die halverwege de vorige eeuw in Chicago ontstond. Daarvan een hedendaagse versie. Dit alles mét de groeten uit Grollo…

Zo klinken parels uit de geschiedenis van de rootsmuziek in combinatie met eigen werk, dat daar naadloos op aansluit. Fris maar doorleefd en bezield. Echte muziek!

De verhalen tussen de liedjes door zijn soms ontroerend, soms ronduit komisch, maar altijd geven ze het geheel nog meer kleur en diepgang.

Anders gezegd: spetterende zang, bezwerend gitaar- en blaaswerk en intense ritmes. Ontdek “Hoe een meisje van 14  de blues kreeg!”

Aan de zaal zijn nog kaarten verkrijgbaar

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 februari 2023
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://youtu.be/DzmA1EgfsK0

Organisator

Engelmundus en meer
E-mail
evenementen@podiumengelmundus.nl

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment