Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitje van de Kinderkerk

15 juli 2018 om 11:30 tot 18:00

Spelletjes, raadsels en ontdekkingen in de duinen!

Het feest gaat plaatsvinden op 15 juli a.s. In de dienst ‘s ochtends staan we stil bij de kinderen die na de zomer naar de middelbare school gaan; zij stappen over van de kinderkerk naar de tieners.
Het uitje wordt voorafgegaan door onze “we-vieren-de-zomer-picknick” waar iedereen, die daar zin in heeft, van harte welkom bij is. Net als vorig jaar willen we de picknick bij de kerk houden (bij slecht weer binnen, maar we gaan liever uit van mooi weer, dus op het binnenplaatsje van de kerk). Als u mee wilt doen –en dat is ten zeerste aanbevolen, want reuze gezellig!- geeft u zich dan op bij mij via een email en bedenk een lekker gerechtje dat u meeneemt. Het idee van de picknick is namelijk dat iedereen wat meeneemt en dat we deze lekkernijen samen delen! De kinderkerk zorgt voor servies, bestek en drinken voor bij het eten en er zijn dus geen verdere kosten aan verbonden.

Op de fiets naar de duinen

Na de picknick gaan we dan met de fiets op weg naar ons uitje van dit jaar: een rondleiding door Nationaal Park Zuid Kennemerland te beginnen bij Bezoekerscentrum De Kennemerduinen (voorheen De Zandwaaier). De kinderen krijgen hier in groepjes van 4 een rugzakje mee en gaan hiermee, onder begeleiding van (groot)ouders, kinderkerkleiding en andere liefhebbers die meegaan, op pad door het duingebied. Onderweg zullen er spelletjes, raadsels en ontdekkingen gedaan worden en na een tocht van ongeveer 3 km komen we weer aan bij het begin. Daar zullen we (rond vieren) gezamenlijk de dag afsluiten, voordat iedereen weer huiswaarts keert.
Wij zouden het leuk vinden als de kinderen die meegaan hun fiets versieren en misschien zelfs ook wel verkleed als boswachter naar de kerk komen. Bij de rondleiding die we gaan doen, leer je nl dingen uit het dagelijkse leven van een boswachter.

Aanmelden

Binnenkort vallen de uitnodigingen voor de kinderen in de mailbox, maar aangezien de uitjes altijd voor alle kinderen zijn (jong, oud en alles ertussen in), mag iedereen zich hiervoor opgeven. De kosten zullen € 5,- per persoon (18+) zijn, de kinderen nemen wij voor onze rekening!
Wij zouden in verband met reserveren heel graag voor 6 juli weten wie er allemaal van de partij zijn, dus geef je op bij Henny de Wit.

ik meld mij aan voor het uitje van de Kinderkerk

Gegevens

Datum:
15 juli 2018
Tijd:
11:30 tot 18:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Kinderkerk
E-mail:
kinderkerk@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Goede Herderzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH
+ Google Maps

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment