Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muzikaal feestje 50 jaar Flentrop orgel

21 mei om 11:15

50 jaar geleden is het Flentrop orgel in de Engelmunduskerk gebouwd, reden voor een muzikaal feestje

Tijdens een feestelijk programma, na de kerkdienst, willen we het orgel op diverse manieren laten klinken. Ook zult u meer over het orgel en de geschiedenis van de diverse voorgangers van dit orgel te weten komen. Maar we willen niet alleen het orgel laten klinken. 

Gemeenteleden die een muziekinstrument bespelen of hun stem kunnen laten schallen willen we ook die middag gelegenheid geven hun (zang) kunsten ten gehore te brengen. Er wordt niet van u verwacht een compleet (piano) concert uit te voeren. De lengt zal beperkt blijven tot 5 à 8 minuten. Ook beginners van de muziekkunst zijn van harte welkom.

U bent natuurlijk ook van harte welkom wanneer u geen muziek maakt maar graag wilt luisteren en aanwezig wilt zijn op deze muzikale middag. Graag even opgeven bij de hier onder genoemde personen i.v.m. de planning voor koffie en lunch. Het geheel wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje. We denken er een muzikale en gezellige middag van te kunnen maken.

Wilt u deze middag ondersteunen met uw muzikale vaardigheden dan kunt u zich opgeven voor 15 april bij de hieronder genoemde personen met vermelding van uw naam, het muziekstuk dat u wilt laten horen en de lengte van het stuk. 

Aanmelding voor een muziekbijdrage op 21 mei   

Aanmelding voor koffie en lunch op 21 mei

Of bel Piet Dalebout 06-57665859 of  Anton Bresser of 06-53145658

Een muzikale groet van Ingrid Rasmussens, Syb Brink, Piet Dalebout en Anton Bresser.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
11:15
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Piet Dalebout en Anton Bresser
E-mail:
antonbresser@gmail.com

Locatie

Kerkzaal en GHzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981BH Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment