Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klassiek Concert: The Hague Stringtrio

13 februari 2022 om 15:00 tot 17:00

The Hague String Trio werd in 2006 opgericht door Justyna Briefjes, Julia Dinerstein en Miriam Kirby. Na jaren van studie en werk in vele landen, waaronder Rusland, Mexico, Noorwegen, Engeland, Duitsland en Nederland, hebben ze zich alle drie in Den Haag gevestigd. Zij kwamen bij elkaar om hun liefde voor kamermuziek te delen en hebben zich in de vele jaren tot een hecht ensemble gevormd.

Het trio verkent graag het uitgebreide strijktriorepertoire, van de geliefde meesterwerken tot de minder bekende composities die volgens hen de moeite waard zijn om gehoord te worden.

Zij werken nauw samen met componisten zoals Robin Holloway, Kerry Woodward, Arne Werkman en Reza Nakisa. Evenals met medemusici, waaronder hoboïste Pauline Oostenrijk en pianist Daniël Kramer, met wie ze regelmatig concerten geven. The Hague String Trio treedt op in heel Nederland en geeft elk jaar concerten in Engeland en Duitsland, waar het een trouw publiek heeft opgebouwd.

Justyna en Miriam zijn beiden lid van het Residentie Orkest in Den Haag en Julia is een vooraanstaand altviooldocente aan verschillende conservatoria in Nederland.

Meer over Engelmundus en meer 

Tickets à € 15,00 p.p.

Zolang in voorraad: ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf 14:30 uur

Gegevens

Datum:
13 februari 2022
Tijd:
15:00 tot 17:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Engelmundus en meer
E-mail:
mufuco@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Engelmunduskerk Oud Velsen
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment