Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstengelen gezocht

20 november 2018 om 20:00 tot 21:00

Al 3 jaar houden we, met succes, de actie kerstengel. Ook dit jaar hebben we weer engelen nodig, maar ook adressen van mensen die een engel kunnen gebruiken.

Wat is de bedoeling?

Elke kerstengel krijgt een naam toebedeeld. Tijdens de adventsweken, vanaf 2 december tot en met kerstavond, brengt hij/zij geheel anoniem elke adventsweek een klein presentje naar een adres dat de kerstengel heeft gekregen. Naast de naam ontvangt de kerstengel ook 4 labeltjes, die aan de attenties kunnen worden bevestigd. De attentie wordt anoniem in de brievenbus gestopt en als het niet anders kan aan de deurknop bevestigd.

Wie zijn deze kerstengelen?

Iedereen kan kerstengel zijn: groot, klein, man, vrouw, oud, jong: maar wel geheel anoniem!

Ook dit jaar willen we graag dat u als gemeenteleden adressen doorgeeft van de mensen waarvan u denkt dat zij wat extra aandacht kunnen gebruiken. Dit betekent niet dat u zich verplicht moet voelen om als kerstengel actief te worden. (al hebben we natuurlijk wel voldoende engelen nodig!).

Voor de goede orde: afhankelijk van het aantal kerstengelen en de opgegeven adressen maakt de diaconie een verdeling. Daarbij wordt zo mogelijk rekening gehouden dat het te bezoeken adres in de buurt is van de kerstengel.

Opgeven voor deze actie kan via een intekenlijst bij de ingang van de kerk, telefoonnummer 0255-514262 of 0255-577344 of via kerstengel@engelmunduskerkoudvelsen.nl.

Voor meer informatie kunt u de instructieavond bezoeken op 20 november.

Vier weken lang mag u een ander gemeentelid wat extra aandacht en zorg geven. Vier weken lang geven we het licht aan elkaar. Engelen brengen licht in het leven van de mensen die ze tegenkomen. Ook hier in Velsen kunnen wij engelen zijn voor elkaar, tijdens Advent.

Gegevens

Datum:
20 november 2018
Tijd:
20:00 tot 21:00
Evenement Categorie├źn:
, , ,

Organisator

Diaconie
E-mail:
diaconie@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Goede Herderzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH
+ Google Maps

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment