Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaarmarkt 2019: de 52e editie!

28 september om 10:00 tot 16:00

foto: erik Baalbergen

Kom naar de 52e jaarmarkt in het oude dorp Velsen 

De laatste zaterdag van september vindt de 52e editie van de jaarmarkt plaats!

De voorbereidingen zijn in volle gang: de jaarmarkt komt er weer aan! Op zaterdag 28 september is de 52ste editie van dit jaarlijkse festijn. Een dag waarop we ons met z’n allen inzetten om geld in te zamelen voor de kerk, op een leuke en samenbindende manier.
En ook best een inspannende manier, want er komt veel werk bij kijken. Heeft u ook tijd en zin om daaraan mee te doen? Bij de kerkkramen met antiek en curiosa, worst, vis, boeken, poffertjes, gebak, in de kerk, achter de bar of bij het rad, is alle hulp welkom! foto: erik Baalbergen
Dat de kinderkerk ook mee doet, begint – het derde jaar op rij – ook traditie te worden. De Velser Gemeenschap is terug van weggeweest. Amateurgezelschappen uit Velsen op het gebied van zang, muziek en theater geven een kort maar krachtig optreden, om te laten zien waar ze mee bezig zijn.

Een verandering dit jaar is dat er geen loterij zal zijn. Bij het Rad van Avontuur daarentegen, worden weer ‘luxe-rondes’ gehouden, met net even iets bijzonderdere prijsjes. Dat ging vorig jaar heel goed en wordt voortgezet.

Het wordt een dag als vanouds.

 

De opbrengst van deze jaarmarkt komt volledig ten goede aan het onderhoud van dit monument
Meer informatie over de Jaarmarkt

 

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:00 tot 16:00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Organisator

Jaarmarktcommissie
Telefoon:
0255-510331
E-mail:
jaarmarkt@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Kerkzaal en GHzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981BH Nederland
+ Google Maps