Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarmarkt 2019: de 52e editie!

28 september 2019 om 10:00 tot 16:00

foto: erik Baalbergen

Kom naar de 52e jaarmarkt in het oude dorp Velsen 

De laatste zaterdag van september vindt de 52e editie van de jaarmarkt plaats! We hopen dat het een gezellige dag wordt met een mooie opbrengst voor de kerk.

De kramen

Onder de 70 marktkramen is een deel te herkennen als ‘kerkkraam’. Met uw aankopen bij één van deze kramen steunt u direct de kerk. En wat vindt u daar zoal? Curiosa,
boeken, haring, worst, en een kraam vol zelfgebakken (cup) cakes, taarten en andere lekkernij. Op de binnenplaats staat uiteraard de poffertjeskraam en als u van daaruit richting het wijkcentrum loopt, vindt u binnen de bar met de hele dag o.a. koffie, thee en frisdrank.

Rad van Avontuur

Goede tradities zijn er om in ere te houden, daarom draait het Rad van Avontuur ook dit jaar weer vele rondjes op het plein voor de kerk. foto: erik BaalbergenHoe meer prijzen er zijn, hoe meer rondjes er gedraaid worden! U kunt hiervoor prijzen ter beschikking stellen. Houdbare levensmiddelen, een flesje wijn, doosje chocolaatjes, een fles doucheschuim…. het is allemaal van harte welkom.
Vorig jaar is er geëxperimenteerd met ‘luxe rondes’. Dat gaat dit jaar ook weer gebeuren. Een plankje kost iets meer, maar de prijsjes zijn er dan ook naar!
Er is geen loterij dit jaar.

Kindervrijmarkt

Al een paar jaar terug van weggeweest, is de kindervrijmarkt rond de kerk. Kinderen kunnen zich van te voren melden voor een plaatsje. Informatie bij Petra de Hoog.

In de kerk

In de kerk is inmiddels een nieuwe traditie ontstaan. Voor het zesde jaar op rij is er in de kerk gelegenheid om een kaarsje aan te steken, bij wijze van gebed, dankbaarheid of gedachtenis. Bijzonder om te zien hoeveel bezoekers van de jaarmarkt daar tijd voor maken. Zo laten we als gemeente zien wat voor ruimte de kerk is: niet alleen maar een prachtig oud gebouw, maar een plek van inspiratie en bezinning.

Kinderkerk

De kinderkerk is voor het derde jaar op rij aanwezig met iets leuks voor kinderen en om de kinderkerk te promoten. Ook dit jaar kunnen kinderen iets knutselen. Ook kunnen ze grabbelen uit de droomjas van Jozef!

Velser Gemeenschap

We zijn blij dat ook de Velser Gemeenschap medewerking heeft toegezegd en een heel scala aan toneel-, theater- en zanggezelschappen komt optreden. U ziet en hoort de optredens voor het Raadhuys in de Torenstraat:

10.00 – 10.30 uur                    De Jonge Stem

10.40 – 11.10 uur                    Rats Accordeonband

11.20 – 11.50 uur                    Slagwerkgroep Soli.

12.00 – 12.30 uur                    MultiVocaal

12.40 – 13.10 uur                    Toneelgroep Expresse

13.20 – 13.50 uur                    Shantykoor Nortada

14.00 – 14.30 uur                    Musicalvereniging Unidos

14.40 – 15.10 uur                    Haarlem Shuffle

15.20 – 15.50 uur                    Velser Amusements Orkest.

De opbrengst van deze jaarmarkt komt volledig ten goede aan het onderhoud van dit monument
Meer informatie over de Jaarmarkt

 

Gegevens

Datum:
28 september 2019
Tijd:
10:00 tot 16:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Jaarmarktcommissie
Telefoon:
0255-510331
E-mail:
jaarmarkt@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Kerkzaal en GHzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981BH Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment