Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond met een soepje is uitgesteld

26 november 2021 om 18:00 tot 22:00

Film met maaltijd

De filmavond op vrijdagavond 26 november gaat niet door vanwege huidige coronasituatie 

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning onder armoedige omstandigheden. Ze raken bijzonder gefascineerd door de leden van de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker binnen te dringen in het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.


De film van regisseur Joon-Ho Bong won in totaal vier Oscars, waaronder ook die voor beste regie en beste buitenlandse film, en werd daarmee in 2019 de grote winnaar van de Oscar Academy Awards.

Wie de filmavond wil bijwonen, kan zich melden bij ondergetekende. Dat kan telefonisch: 533070 of per e-mail: j.j.h.hoekstra@ziggo.nl. De deelnemers worden dit keer al om 18 uur verwacht in de Goede Herderzaal. We heffen eerst het glas op elkaars welzijn en gaan vervolgens aan tafel, waar we een eenvoudige, doch smakelijke soep serveren. Uitgebreid koken in de krappe keuken vinden de koks nog wat riskant… Na de maaltijd wordt de film bekeken, gevolgd door een korte nabespreking. Er hebben zich al enige belangstellenden gemeld. Wie mee wil doen, moet er dus snel bij zijn, want het aantal deelnemers houden we deze avond beperkt om zo voldoende ruimte ten opzichte van elkaar te kunnen houden. 

 

Hans Hoekstra

 

Gegevens

Datum:
26 november 2021
Tijd:
18:00 tot 22:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Lida Hoekstra, Gerda Truus Pieters, ds. Hans Hoekstra, Fred Pieters
Telefoon:
0255-533070
E-mail:
j.j.h.hoekstra@planet.nl

Locatie

Goede Herderzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH
+ Google Maps