Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond met maaltijd

24 november 2023 om 18:30

Film met maaltijd

Vrijdagavond 24 november vindt er weer een filmavond plaats. Zo’n avond start in de vroege avonduren. Dan drinken we eerst samen een glaasje. Vervolgens gaan we aan tafel voor een eenvoudige, doch elke keer wel bijzondere maaltijd. Dan bekijken we met elkaar de film.
De avond wordt in een kring besloten met een korte nabespreking van de film. Wij willen ook gemeenteleden die nog niet eerder van de partij waren, nadrukkelijk
uitnodigen een keer mee te doen.
Welke film er vertoond gaat worden, dat is nog een verrassing. Kijken we naar een oude man die in het Noorden van Engeland de laatste bus neemt? Of volgen we de belevenissen van een oude begrafenisondernemer, die samen met een lichamelijk beperkte levensgenieter op pad gaat? Of wordt het een Western rond twee broers, die samen een ranch bezitten in een enorme vallei, waar ook een hond zich doet gelden?

Wie de filmavond wil bijwonen, kan zich melden bij ondergetekende. Dat kan telefonisch: 0255-533070 of per e-mail: j.j.h.hoekstra@ziggo.nl.

De deelnemers worden om 18.30 uur verwacht in de Goede Herderzaal. Wie mee wil doen, moet niet te lang wachten met de aanmelding, want het aantal deelnemers is niet onbeperkt.

Namens de koks en het filmteam

 

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
18:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Lida Hoekstra, Gerda Truus Pieters, ds. Hans Hoekstra, Fred Pieters
Telefoon
0255-533070
E-mail
j.j.h.hoekstra@ziggo.nl.

Locatie

Goede Herderzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH
+ Google Maps

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment