Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmavond met maaltijd

29 november 2019 om 18:30

Film met maaltijd
Vrijdag 29 november wordt er weer een filmavond georganiseerd: Als een vader en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren, klein meisje tegen.
Als blijkt dat zij van huis is weggelopen, neemt de vader haar mee naar huis, waar ze al snel wordt opgenomen in het hechte gezin. Hoewel de familie arm is en ze het hoofd net stelenderwijs boven water kunnen houden, hebben ze met elkaar een gelukkig leven. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt. Dan wordt de familieband stevig op de proef gesteld.
De regisseur ontving voor zijn regie de Gouden Palm op het filmfestival in Cannes. Of de koks zich deze avond ook laten inspireren door Het land van de rijzende zon, dat komt u te weten, wanneer u met ons mee gaat eten…

Aanmelden

De deelnemers worden om 18.30 uur verwacht in de Goede Herderzaal. We heffen eerst het glas op elkaars welzijn en gaan vervolgens aan tafel. Na de maaltijd wordt de film bekeken, gevolgd door een korte nabespreking. Er hebben zich al enige belangstellenden gemeld. Wie mee wil doen, moet er dus snel bij zijn, want het aantal deelnemers is niet onbeperkt.

Nadere inlichtingen en/of telefonische aanmelding bij ds. Hans Hoekstra 0255-533070.

Namens het “filmteam”, Hans Hoekstra

 

Gegevens

Datum:
29 november 2019
Tijd:
18:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Lida Hoekstra, Gerda Truus Pieters, ds. Hans Hoekstra, Fred Pieters
Telefoon:
0255-533070
E-mail:
j.j.h.hoekstra@planet.nl

Locatie

Goede Herderzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH
+ Google Maps