Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Engelmundus en meer presenteert: Club Classique – “Classical Soundtracks”

26 maart 2023 om 15:00 tot 17:00

€15,00

Je komt ze overal tegen: in het theater, het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen.

Wegdromen bij Ravel, swingen op Gershwin en zwijmelen met Chopin. Geniet van herkenbare melodieën en laat je verrassen door onbekende pareltjes. Club Classique kan elke vorm aannemen, zelfs symfonische muziek wordt teruggebracht tot kamermuziekformaat.

Geen avondvullende werken maar hapklare delen uit de mooiste stukken. Persoonlijke verhalen, gedichten, andere kunstvormen en filmfragmenten maken elke voorstelling tot een unieke ervaring. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.

Elke goede film heeft bijvoorbeeld een goede Soundtrack. Spanning, liefde, verdriet, alle emoties in de film komen pas echt tot leven als de muziek begint te klinken.

In Classical Soundtracks combineert Club Classique persoonlijk verhalen en anekdotes met pareltjes uit de klassieke muziek. Het verhaal wordt uitgedrukt in de muziek en de muziek krijgt een extra lading door het verhaal.

Het wordt een zeer gevarieerd programma met allemaal mooie pareltjes uit het repertoire zoals de Zwaan van Saint-Saens, Oblivion van Piazzolla,

trio van Ibert, Sonate van Ravel, Czardas van Monti en nog veel meer.

We zullen dus ook van alles tussendoor vertellen waardoor het contact met het publiek erg fijn is.

Astrid Haring – harp

Myrthe Helder – viool

Leonard Besseling – cello

Er zijn nog kaarten aan de zaal verkrijgbaar

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Site:
https://clubclassique.nl/

Organisator

Engelmundus en meer
E-mail
mufuco@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment