Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

40-dagentijd met de Kinderkerk, kom je ook?

18 februari om 10:00 tot 25 maart om 11:00

Bloem 40-dagentijd 2018

Kom je ook met de 40-dagentijd naar de Kinderkerk

We zijn al een aantal zondagen op weg in de 40-dagentijd, op weg naar Pasen, op weg naar nieuw leven. Onze projectposter krijgt steeds meer kleur met de platen over de verhalen die we lezen. Verhalen die gaan over voor elkaar zorgen, zoals God ook voor ons zorgt.
We nemen elke zondag onze zorgkoffer mee en die wordt elke week  voller; met kaarten, een sjaal, pleisters, verband, een knuffel, een microfoon, wat te eten enzovoort, omdat je voor elkaar kunt zorgen door er te zijn voor mensen, met ze te praten, ze eten te geven, ze zich thuis te laten voelen. De kinderen hebben weer plezier in het project en wij ook!

1e zondag 18 februari – Linda Rodenburg
2e zondag 25 februari – Lies Duineveld
3e zondag 4 maart – Henny de Wit
4e zondag 11 maart – Linda Koster
5e zondag 18 maart – Linda Rodenburg

Palmpasen zondag 25 maart 

Met Palmpasen zijn Linda, Lies, Henny, Linda en Sjoerdtje er en gaan we met de kinderen weer een Palmpasenstok maken. Die mogen de kinderen aan het einde van de dienst aan iemand in de kerk geven. Let op: deze zondag gaan we meteen bij aanvang van de dienst met de kinderen naar onze eigen ruimte, zodat we alle tijd hebben om de kruisjes te versieren.
Na de dienst gaan we (we kunnen het al bijna een traditie noemen) met de kinderen en hun (groot)ouders, net als vorig jaar, gezellig pannenkoeken eten. Tóen dachten we dat we veel te veel gebakken hadden, maar we waren verrast over het aantal pannenkoeken dat sommige kinderen naar binnen krijgen. Hopelijk zijn er weer net zoveel enthousiaste pannenkoeken etende kinderen aanstaande zondag!

De volgende week, met Pasen, mogen de kinderen eieren komen zoeken in de tuin van de kerk of – als het onverhoopt slecht weer is – binnen.
Kortom: er staat weer veel leuks op de agenda!

We zien jullie graag weer bij de kinderkerk!
Met vriendelijke groetjes namens ons allemaal,
Henny

 

Gegevens

Begin:
18 februari om 10:00
Einde:
25 maart om 11:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Kinderkerk
E-mail:
kinderkerk@engelmunduskerkoudvelsen.nl

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland
+ Google Maps