Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Adventsproject van de Kinderkerk

3 december om 10:00 tot 25 december om 11:00

Doe je mee? Je bent van harte welkom

De dagen zijn alweer behoorlijk kort en het jaar loopt op zijn einde. Het is december en dat betekent dat de Adventsperiode is begonnen. We hebben ook dit jaar weer een leuk project dat we volgen met de kinderen. Geen poster voor in de kerk dit keer, maar een boek met verhalen; waar we naar kijken voordat we naar onze eigen dienst gaan. Daar lezen we de verhalen waarvan we in het boek al plaatjes zagen. Over de herder die voor zijn schapen zorgt, over een roos die bloeit in de woestijn, over wapens die omgesmolten worden tot gereedschappen en natuurlijk over de engel die het goede nieuws komt brengen aan Maria.
Bij de verhalen maken we voorwerpen en figuren die ieder kind in z’n eigen kerststalletje mag zetten. Zo hebben we straks -na 4 weken- een compleet stalletje en dat mogen de kinderen mee naar huis nemen op Eerste Kerstdag.
De dienst op Eerste Kerstdag zal iets anders gaan dan de afgelopen jaren; we hebben geen mini-musical dit jaar. Wel een mooi verhaal; het Kerstverhaal! Deze dag mogen ook Jozef, Maria en het Kindje Jezus in de stal en de lichtjes aan, want het Licht van Kerstmis is gekomen!
De kinderkerkleiding is druk bezig geweest met de voorbereidingen en hoopt op veel kinderen in de Adventsperiode en met Kerst, zodat we met z’n allen samen naar het Licht van Kerst toeleven. Kom je ook? Je bent van harte welkom!
Met vriendelijke groetjes van de kinderkerkleiding,
Linda, Lies, Sjoerdtje en Henny

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Print this pageEmail this to someone

Gegevens

Begin:
3 december om 10:00
Einde:
25 december om 11:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Kerkzaal
Kerkplein 1
Velsen-Zuid, 1981 BH Nederland

Organisator

Kerkenraad